Sve pripreme za održavanje najvećeg automobilskog spektakla u regionu su u završnoj fazi.

Organizator tradicionalne cazinske auto-trke AMK Extrasport u saradnji sa općinom Cazin, u petak 28.06 od 18 dio adrenalinske atmosfere sa staze donosi u samo srce grada Cazina-CENTRALNI GRADSKI TRG, GDJE ĆE SE OKUPITI TAKMIČARI SA SVOJIM VOZILIMA.

Svi ljubitelji ovog sporta imat će priliku na jednom mjestu vidjeti nesvakidašnju paradu najboljih vozača, koji će ponosno predstaviti svoje limene ljubimce počasnom vožnjom kroz grad. Tim  povodom biće upriličen prigodni coctail party na Trgu uz muziku, gdje će se prisutni građani i novinari moći družiti sa velikim imenima auto sporta.

Ovim putem pozivamo i predstavnike medija da nam se pridruže na press konferenciji koja će biti upriličena u 19h ispred zgrade Kulturnog centra Cazin.

Promocija je samo mali uvod u dugo očekivani vikend pun oktana i adrenalina na stazi koja godinama plijeni pažnju mnogih zaljubljenika u  auto-moto sport. Dođite i provjerite da li će ove godine neko od velikana oboriti impresivni rekord od 2:14 ili će Szasz Laszlo ostati nepobjediv. Ostala su samo još 4 dana da to saznamo. Vidimo se na startu!

Napomena: Svi mediji zainteresirani za praćenje utrke koji žele da akredituju svoje predstavnike,
mogu to uraditi prijavom na e-mail: press@amk-extrasport.com ili preko prijavnog lista.