Atraktivna staza za brdsko brzinske auto trke-Krajiška Zmija-i ove godine posjetit će najbolji majstori brzine. Vozači iz dvanaest zemalja centralne evrope okupiti će se 15 i 16 augusta da testiraju svoje trkačke vještine i bolide na ovoj zahtjevnoj stazi.

Kao i predhodnih godina i ove godine trka se vozi pod pokroviteljstvom Načelnika općine Nermina Ogreševića. Općina Cazin je respektabilan domaćin kako na svim manifestacijama tako i kada je u pitanju auto trka. Na svaki mogući način, našu gostoljubivost želimo usmjerit ka dolazećim takmičarima, gostima i prijateljima naše auto utrke.

Pripreme za ovogodišnju manifestaciju su odavno počele, pa su mnoge stavke već finalizirane. Iznenađujući broj pristiglih prijava pokazuje da će atmosfera na Krajiškoj Zmiji biti zaista vrela, te novu neizvjesnost u novog pobjednika do samog završetka.

Team Extra Sport i ovog puta je sve uradio da i ovaj vikend provedete na našoj Krajiškoj Zmiji, osjetite spoj doline rijeke Une, prelijepog starog grada Ostrošca sa modernom tehnologijom kojom upravljaju majstori brzine.

Ne zaboravite 15/16 August.