POZIV ZA AKREDITIRANJE ZA PRAĆENJE DOGAĐAJA:

TRADICIONALNA MEĐUNARODNA BRDSKA AUTO TRKA NA SVJETSKI POZNATOJ STAZI „KRAJIŠKA ZMIJA“ KOJA SE BODUJE ZA SLJEDEĆE ŠAMPIONATE – PRVENSTVA:

  • FIA CEZ CENTRALNA EUROPSKA ZONA
  • FIA CEZ CENTRALNA EUROPSKA ZONA POVIJESNA VOZILA
  • ŠAMPIONAT BOSNE I HERCEGOVINE
  • PRVENSTVO HRVATSKE
  • PRVENSTVO HRVATSKE POVIJESNA VOZILA

Cazin Great Prix Championship 2018 održava se 28.7.-29.7.2018. godine na lokaciji Cazin, Bosna i Hercegovina.

  • 28.7.2018 u 11h održava se prvi trening
  • 29.7.2018 u 10:30h održava se službeno otvorenje trke
  • 29.7.2018 u 11h održava se start prva vožnja trke –> 30 min po završetku prve trke, održava se start druge trke.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati fizički trci, u mogućnosti smo ponuditi svim prethodno akreditiranim medijskim kućama, internet portalima, radio stanicama, novinskim agencijama, „LIVE STREAM“ prijenos uživo trke. Akreditirane medijske kuće dobiti će video player „Embed Cod“ te će moći POTPUNO BESPLATNO na svojim portalima, web stranicama prikazivati prijenos trke uživo. Uvjereni smo da će Vaši posjetioci rado pogledati i bodriti takmičare i timove koji dolaze iz Vaših zemalja.

Press materijali ( informacije, rezultate vremena svih vozača, slike i video isječke ) moći ćete pronaći na web stranici organizatora www.AMK-ExtraSport.com. Svi PRESS materijali će biti redovito ažurirani na web stranici organizatora trke.

Poštovani,

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da predstavnike Vašeg cijenjenog medija akreditirate za pračenje navedenog međunarodnog događaja. Više o događaju možete doznati iz dokumenta ili na web stranici organizatora Cazin Great Prix Championship 2018 brdske auto trke:

www.AMK-ExtraSport.com.

Svaki medij čiji predstavnici budu fizički prisustvovali trci može akreditirati do 4 osobe a TV kuće do 7 osoba. Za sve akreditirane medije biti će organiziran i postavljen PRESS INFO PULT gdje će se moći preuzeti akreditacije ( za kretanje duž staze i po ostalim punktovima određenim za medije) kao i sve ostale informacije i materijali.

Predviđena je konferencija za novinare, termin same konferencije za novinare javit ćemo naknadno svim akreditiranim medijima te njihovim predstavnicima.

Akreditiranje je potrebno izvršiti najkasnije do 27.7.2018 do 22h. Dostavljajući popunjen obrazac,<———- ( link na obrazac ) na sledeću email adresu:

GPCazin.press@gmail.com

Za sve ostale informacije molimo da nas kontaktirate na mail: GPCazin.press@gmail.com

Sa Pošrovanjem,

AMK EXTRA SPORT CAZIN – organizator trke

Media TEAM

Dženan Kržalić, organizator

GPCazin.press@gmail.com

+387 62 983 087