Proglašenja pobjednika šampionata Centralno-evropske zone FIA-e za 2011. godinu, održano je u subotu 17.decembra u Sarajevu, u hotelu Hollywood. Najveća sportska manifestacija ove vrste koja se organizuje  na području srednje i jugoistočne Evrope dodjeljena je BIHAMK-u,Bosanskohercegovačkom auto-moto klubu.
Ovaj događaj,svojim prisustvom uveličao je predsjednik FIA-e gospodin Jean Todt, koji je na ovu funkciju došao iz svijeta F-1 kao najuspješniji direktor ferarija.
Po prvi put  BIHAMK i Sarajevo su bili domaćini dodjele nagrada pobjednicima Centralnoevropske zone FIA-e koja je okupila predstavnike – takmičare, organizatore, delegate, iz dvanaest zemalja Centralne Evrope – Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke, Hrvatske, Italije, Mađarske, Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije i Poljske.

Na svečanoj ceremoniji bili su osvajači prva tri mjesta sljedećih disciplina: brdsko-brzinska, brdsko-brzinska za povijesna vozila, kružna, endurance, slalom, autocross, rallycross, rally, rally za povijesna vozila i cross-country, podjeljeni po kategorijama i grupama. Pored takmičara, prisustvovali su i predstavnici nacionalnih saveza (ASN) članica CEZ-a.

Na ovoj agilnoj svečanosti najboljih automobilista CEZ-a,iz Bosne i Hercegovine na pobjedničkom postolju našao se Boris Miljević iz Banja Luke,koji je na međunarodnim utrkama sa svojom Coloni-Nissan formulom osvojio prvo mjesto u grupi D/E2.
Istog dana na radnom sastanku delegata FIA-e izabran je novi predsjednik CEZ-a,tajnik HAKS-a i član vijeća FIA-e  gospodin Zrinko Gregurek iz Hrvatske.

{gallery}sarajevo{/gallery}