Prvaci WTCC-a u CazinuOve godine poznati organizator najgledanijih, najposjećenijih i najspektakularnijih brdsko brzinskih auto utrka, TEAM AMK Extra Sport Cazin, priprema najveće iznenađenje do sada za sve ljubitelje ovog sporta koje još jednom ovim putem POZIVAMO NA NAJVEĆU BRDSKU AUTO UTRKU U BOSNI I HERCEGOVINU I REGIONU, a koja će da se održi na užarenom asvaltu „Krajiške zmije” – uz neizmjernu količinu adrenalina i najbolja prvenstva koja će da voze UPRAVO KOD NAS, na stazi koja je na novo rekonstruisana sa svim sigurnosnim elementima i potpuno novom asvaltu specijalno napravljenom za ovaj veliki događaj!

Organizator AMK Extra Sport, specijano za vozače utka, kao i sve posjetitelje priprema predstavljanje tima učesnika GT i WTCC-cup-a Španjolski nacionalni TEAM SUN RED.

Poseban ambijent na utrci će da čini dolina rijeke Une na samom startu, i na cilju starovjekovni grad Ostrožac – kruna grada Cazina.

Za sve one koji neće imati priliku prisustvovati utrkama omogućili smo LIVE STREAM (prijenos uživo) putem interneta i pojedinih TV kuća.

Cijeli događaj će biti popraćen od strane lokalnih, federalnih, državnih i stranih medija.