Upravo je  završena verifikacija i tehnički prijem vozača ispred hotela Sedra u Cazinu. Na startu 13.-e po redu Krajiške zmije će se, po svemu sudeći, naći rekordan broj vozača. Danas ih se verificiralo 48, a za sutra ujutro se planira verifikacija preostalih prijavljenih takmičara.

 

 Laszlo Szasz, Boris Miljević, Bakir Hadžić, te Zlatko Brozović, velikani auto-moto sporta su već danas uradili ovaj dio posla koji prethodi sutrašnjem treningu.

Takmičari su se sa svojim timovima okupili ispred svojih ljubimaca i vrše posljednje pripreme za sutra. Neki doduše uživaju na teniskom terenu opuštajući se pred trening.   Naravno, ne izostaje ni druženje, a međusobna zadirkivanja vozača samo podgrijavaju dobro raspoloženje.

Vrijeme nije sparno, čime su zadovoljni i takmičari i organizatori, posebno stoga što se sjećaju vrelih dana na prošlogodišnjoj utrci. Nad Cazinom su danas oblaci, a za sutra se prognozira vrijeme slično današnjem. Nadajmo se da sutrašnji dan neće donijeti kišu i tako otežati trening.

(amk-extrasport.com/cazin-danas.com)