Šesnaesta trka, Grand Prix Cazin 2015 je uspješno je završena 16.08.2015.godine u 17 sati, kada je zadnje vozilo izašlo na ciljnu ravninu. U prilogu Vam donosimo rezultate prve i druge vožnje te ukupne rezltate koje su nakon što su ih potpisali članovi sportske komisije/žirija postali konačni rezultati vožnje.

Svim učesnicima čestitamo na osvojenim bodovima u svim kategorijama i želimo sretan put ka njihovim odredištima. Ovogodišnja trka privukla je najveći broj vozila do sada koji su vozili na stazi njih 102, također veliki broj gledalaca i mnoga vozila koja se do sad nisu pojavljivala na Krajiškoj zmiji.

Kompletna trka je protekla s nekoliko izlijetanja, bez povrijeđenih osoba, kako vozača tako i posjetilaca, a današnju trku obilježila su jedno teže izljetanje st.br. 71 i prevrtanje u ciljnoj ravnini st.br. 162. Iako su vremenske prilike bile otežavajuće, vladala je sjana atmosfera s odličnom takmičarskom disciplinom i obilna kiša koja je padala u više navrata nije zaustavila ovaj sjajni događaj i majstore brzine da odvezu najbolje što znaju.

Trka 1

Trka 2

Ukupni rezultati

Video i foto materijal pratite na našoj Facebook stranici AMK EXTRA-SPORT