Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu web stranicu kluba AMK Extra Sport i Krajiške zmije. Ovo je samo uvod u novitete koje donosimo u našu organizaciju za 2020 godinu. Do utrke do ovog trenutka je ostalo nešto više od 200 dana, a cijeli tim je uveliko u pripremama za oktanski spektal. Naša utrka u kalendar BiH šampionata, CEZ-a i Hrvatskog prvenstva je upisana na drugi vikend mjeseca augusta i to 08.08.2020 i 08.09.2020. Stoga spremite se za spektakl u kanjonu smaragdno zelene rijeke Une.

Nakon objave osnovnog izgleda, stranica će se postepeno dograđivati sa novim sadržajima i mogućnostima, kao što je online prijava takmičara i online lista prijavljenih takmičara i još mnogo toga. Pratite nas na našim kanalima i budite informisani. Prednosti nove web prezentacije su bolja preglednost, optimizacija za pametne telefone, lakši pronalazak važnih dokumenata i historijata utrke i kluba.

No, da bi naš rad bio što bolji i da bi što bolje stranicu prilagodili vama, našim posjetiocima, bitna nam je vaša riješ i komentar. S toga vas molimo za komentar, šta mislite o našoj stranici, šta možemo bolje napraviti?